Svenska
Drömmer ni om ett bröllop i Spanien?
Vackra platser
Underbara detaljer
Blått hav och himmel

 

Välkommen till Costa Event Weddings baserat i Marbella, Spanien grundades 2009, vi specialiserar oss på att planera vackra, intima bröllop för skandinaviska och engelska par.

 

Marbella och de omgivande områdena Malaga, Nerja och Sevilla är alla perfekta platser för ditt bröllop i Spanien.

 

Om du drömmer om ett magiskt strandbröllop och bli vigat dig under palmerna, kontakta oss för att få veta mer om ditt drömbröllop i södra Spanien/Costa Del Sol!

Costa Event Weddings grundades 2009 av Mari Olli. Mari tycker om att skapa ett personligt förhållande med sina kunder för att skapa sina besta drömdagar här i södra Spanien.

 

Mari är ursprungligen från Norge och talar norska, svenska och engelska. Hennes klienter är vanligtvis från de skandinaviska länderna och hon förstår deras kulturella stilar och deras kärlek till stränder och blå himmel!

 

Efter att ha planerat många bröllop sedan 2009 har Mari en hel del fantastiska stellen och leverantörer hon arbetar med, för att se till att din drömdag här i Spanien är stressfri. Slik at ni kan njuta av en verkligt magisk dag som skapar vackra minnen med dina vänner och familjer.

 

För mer information, maila Lisa på info@costaevent.com

 

 
 
 
 

Copyright 2019 © Costa Event. All rights reserved.